Miskolcon hol tudok venni olcsón tudományos számológépet?
Figyelt kérdés
Neten nem találok olyan boltokat ahol árakat is írnak(vagy megfelelő számoomra) Casio fx-570es(7-8000Ft) plus, esetleg 82esplus2016. jan. 8. 15:24
1/7 anonim válasza:
Gugliba pötyögd be a típust, amit keresel (pld: Casio fx-570es) Netes boltokban érdemes körülnézni, mert árban is nagy a "verseny", tehát olcsóbban is megúszhatod és akár az ajtódig elhozzák az árut .
( ÁRGÉP, Árukereső , stb... Több "céghez" kukkants be: érdemes! )
2/7 A kérdező kommentje:
Boltba szerettem volna menni, de lehet rendelni fogok, minden esetre várok még, hátha valaki tud ajánlani üzletet. :)
2016. jan. 8. 16:05
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Szerintem itt érdeklődj : [link] !
5/7 anonim válasza:
#4 a Novashop oldala nekem nem ad találatot számológépre...
6/7 anonim válasza:
...a multikban, plázában, Szinvaparkban, stb. esetleg megnézheted. Az Egyetemvárosban az Uni Hotel bejárata mellett is volt régebben egy bolt, nem tudom az meg van-e még...
7/7 A kérdező kommentje:
az uni melletti beköltözött az egyetemre, de kb ott a legdrágább Miskolcon. Köszönöm a válaszokat.
2016. jan. 9. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!