Mitől "pörög" állandó jelleggel a proci 100%-on? Bővebben lent
Mint írtam, semmi nem fut. Már rendszerindításnál ez a helyzet. Ha nem a proci, akkor a ram-használat 90-100%-os.
Sajna halvány lila segédfogalmam sincs, mi lehet a baja...
A feladatkezelő semmilyen programot nem ír. Mégis vagy a cpu vagy a ram pörög ezerrel -> a gép meg szinte "áll".
Most éppen egy sikertelen rendszerindítás után próbálja összeszedni magát, már kb negyed órája. Ezt is most a tabon írom, mert a gépet nem lehet használni. A proci hőmérséklete 35 ° körül mozog, tehát a hűtésével szerintem nincs baj.
Úgy tűnik, hogy (az egyébként megvásárolt) Advanced System Care és Comodo Internet Security akasztotta ki a procit. Valamiért elszálltak, nem tudta betölteni a rendszer őket, csak próbálkozott. Mondjuk kérdés, mitől mentek galyra.
Viszont a kék halál még továbbra is az örületbe kerget. Most sikerült lefényképezni a "hibaüzenetet". Íme:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!