Facebook-on hogyan kell a profilképnek szánt kép két szélére olyan keretet csinálni, ami igazából elmosódva és felnagyítva maga a kép?
öhm csak az a gond, hogy nem fogom egy ismerősömnek a képét belinkelni, még ha elhomályosítanám is magát a képet, hogy csak a keret látsszon, akkor is mint mondtam, a keret maga kép, szóval így ezt nem fogom tudni belinkelni. másrészt meg azért sem, mert google-ön már mindenféle rákeresési kombinációval próbáltam már keresni egy minta képet, de úgy tűnik, hogy nem tudom milyen "szakkifejezést" kell használni erre keretre.
"...értesz valamit a gépezésből"
hát ez először is nagyon kedves... mondd milyen szak a "gépezés"? az hogy hogyan lehet spec olyan keretet csinálni, az még csak nem is az informatikához tartozik. és nem is a "gépezés"-hez. ne hidd már hogy olyan analfabéta vagyok hogy egy képet nem tudnék belinkelni ha lenne.. szimplán csak egy olyan app, vagy akármi kéne amiben van olyan. nehogy már ne érdemeljem meg a segítséget, csak mert egy pontosan megírt leírásom van róla, de nincs amit belinkeljek. hát komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!