Prometheus1 kérdése:
Miért nem működik a no-ip?
Figyelt kérdés
Egy Minecraft szervert akartam csinálni minden jól sikerült.Szeretnék neki egy no-ipt de az nem megy.Ha az ip-met írom be akkor gond nélkül csatlakozik de ha a no-ips ipt akkor valamiért nem megy,olyan mindha nem is futna a szerver.Mi lehet a hiba?2016. jan. 6. 18:13
1/4 coopper válasza:
Szia.
Csak tip : nincs letöltve/elinditva/kitöltve adatokkal a (felhasználó név/jelszó) a no-ip kliens :
Kliens link : [link]
Sok sikert.
Üdv.
2/4 A kérdező kommentje:
Elvan indítva regisztrálva minden.
2016. jan. 7. 09:26
3/4 coopper válasza:
Szia.
Akkor már csak a port foward maradt ki. A routeren át kell engedni a szerver portját, és úgy is kell rá hivatkozni : www.no-ip.com:12345 ahol az 12345 az átengedett port.
Az rendben van ?
Irtad ugyan, hogy az IP cimeddel megy a szerver, de azt nem irtad melyik IP cimmel próbáltad ?
A lokálissal (192.168.....) vagy a puplikussal (amit a szolgáltatótól kapsz), és az sem mindegy, hogy honnan próbáltad : lokális gépről vagy egy külső hálózaton lévő gépről.
Sok sikert.
üdv.
4/4 A kérdező kommentje:
Port-ot készítettem és a publikus ip-men ment a szerver külső hálózatról is.De ha megcsináltam a no-ipt és a játék nem azt írta,hogy nem ismeri fel a hostnevet hanem,hogy nem tud csatlakozni a szerverhez mindha az nem is futott volna.
2016. jan. 8. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!