Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem találok frissítést a...

Konc Ádám kérdése:

Nem találok frissítést a BIOS-omra. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Az alaplapom (kicsit gyengébb laptopban) Clevo M38AW.Kicsit régi,de sehol se találok rá BIOS-frissítést.És ebben még a Google sem segít.Régebben talán találtam rá,de mára vagy eltűnt a weboldal,vagy nemtudom.Ha esetleg valaki találna egy használható linket,azt megköszönném.

2016. jan. 4. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért akarsz egyáltalán bios-t frissíteni? Ha nincs hozzá, akkor azért nincs hozzá mert nincs olyan hiba vele amiért hibajavítást igényelne a bios. Biost csak akkor kell frissíteni ha újabb processzort veszel amihez kell hogy működjön, viszont laptopba nem divat processzort cserélni. Meg általában usb-s hibajavítások szoktak lenni.
2016. jan. 4. 22:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy van hozzá,pár hónapja találtam,csak mára elveszett a link.Én ugy vagyok vele,ami frissíthető,azt frissítsük.Jobb érvem nincs xD Ha senki nem talál linket,akkor meg igy jártam ;)
2016. jan. 6. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Mármint frissítsünk egy kritikus szoftverkomponenst, amely során lehet, hogy szarrá megy és dobhatod el az alaplapod?

Igen, tényleg legyen csak a legfrissebb, mi rossz történhet?

G.

2016. jan. 7. 13:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát rendben,felfogtam,hogy nem érdemes csak úgy bios-t frissiteni.A gépemen megtaláltam azokat a bios frissitő fájlokat,amivel lehetne frissíteni,meg is próbáltam,de valami hiba miatt nem akarta flashelni USB-ről,csak újraindult a gép.Biztos,hogy rendesen irtam meg a pendriveot,de azóta nem is próbálom,de mint látom,lényegtelen. :)
2016. jan. 13. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:
A géped nem lesz gyorsabb tőle, arra mérget vehetsz, ellenben lehet hogy el sem indul többet :) A bios frissítés nem arról szól hogy a legfrissebb legyen rajta, hanem arról hogy működjön a hardvereiddel. Akkor adnak ki bios frissítést ha kijön valami új hardver, és kell hozzá a gép támogatása ha esetleg régebbi. De egy szaros pendrájvot szerintem támogat a tied is.
2016. jan. 13. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!