Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Két gép egy monitorra? Megoldh...

Két gép egy monitorra? Megoldható?

Figyelt kérdés

Jelenleg két számítógépről kéne majdnem egyszerre dolgoznom, de csak egy monitorom van, és nem is fér több. Az állandó átdugdosás a hely szűke miatt macera. Létezik olyan elosztó, amivel a monitor mindkét gépre ráköthető egyszerre, akár úgy is, h kapcsolóval kell váltanom közöttük, h melyiket látom épp?

Ha igen, légyszi linkeljetek is, mert én eddig csak az ellenkezőjét találtam, olyat, amivel egy gépre lehetne két monitort kötni :(

#elosztó #átkapcsolás #két gép egy monitorral #VGA-elosztó #monitor elosztó
2016. jan. 4. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a monitoron több bemenet(pl. hdmi,dvi) is van akkor talán megoldható úgy ahogy leírtad. Ha csak egy bemenet van rajta akkor kizárt.
2016. jan. 4. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Megoldható, KVM switch az, amit keress. Egy ilyennel ráadásul billentyűzet és egér is elég egy.
2016. jan. 4. 09:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hol találok ilyet?
2016. jan. 4. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen csatlakozóid vannak, de van pl. ilyen, ha PS/2 és D-SUB:

[link]

Vagy HDMI és USB:

[link]

2016. jan. 4. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!