Milyen laptopot ajánlatátok egyetemre, gépészi mérnöki karra?
Figyelt kérdés
A következő programokat (vagy ezekhez hasonlót) tudom, hogy fogjuk használni: AutoCAD, Inventor, SolidEdge.
Milyen lapotopot ajánlanátok ehhez? Nagyon ritkán szoktam játszani, de ha egy GTA V, Bf 4 menne Medium beállításokon, annak tudnék örülni, de nem túl fontos. Leginkább tanulni, tervezni és rajzolni kéne. Árat nem írok, kíváncsi vagyok, hogy kb. mennyibe kerül egy olyan gép, amire azt mondjátok, hogy erre jó lenne.
2016. jan. 3. 16:01
1/3 A kérdező kommentje:
*gépészmérnöki
2016. jan. 3. 16:09
2/3 anonim válasza:
AutoCAD, Inventor és tsai. biztosan elmennek kommersz 150e körüli laptopokon, legfeljebb kicsit többet kell várnod. Én három éve vettem ennyiért és mennek a programok, csak helyenként belassul. Játék részéhez nem tudok hozzászólni.
3/3 A kérdező kommentje:
Oh nagyon jó, játék nem különösebben érdekel. Azt hittem komolyabb kép kell ezekhez a programokhoz, 200-250 körül gondolkodok.
2016. jan. 4. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!