Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám eltávolítani a...

Hogyan tudnám eltávolítani a Windows XP-t a gépemről? 21/L

Figyelt kérdés
Újra akartam telepíteni az xp-t, de azt írta, hogy egy újabb verzió van fent, ezért a régebbit nem telepíthetem, pedig nekem kifejezetten a sp1 kell. Azt is írja, hogy töröljem le a fent lévő verziót, csakhogy fogalmam sincs, hogyan csináljam. Tudnátok segíteni?
2010. márc. 25. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Kicsit összetett és bonyolult a feladat,de azért nem a végtelenségig:-)

Fontos lenne, hogy eltávolítható-e a most fentlévő op-rendszer (nem bánod-e ha letörlődik), illetve vannak-e partíciók a merevlemezen:mennyi és milyen felosztásban?

2010. márc. 25. 14:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából semmi sem kell, ami rajta van, nem az én gépem volt, az előző tulaj meg nekem adta mindenestől, úgyhogy minden törölhető. Ha jól tudom, partícióból kettő van, és szintén semmit sem akarok megtartani egyikről sem.
2010. márc. 25. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha újra szeretnéd telepíteni a windowsot akkor itt egy link minden levan irva nem nehéz ha elindulsz akkor már könnyü nekem is igy volt

[link]

2010. márc. 25. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:

a gép indításakor be kell lépni a boot menübe (setup menü) kb. F2 vagy Del gomb,de kiírja indításkor!

ott keresni kell egy "boot device priorit-et" vagy valami nagyon hasonlót! Ebben be kell állítani, hogy Cd-legyen az elsődleges boot-olási eszköz!

Persze ehhez az kell, hogy az Xp cd-n legyen és az a meghajtóba legyen (akkor amikkor mented és kilépsz a boot-menüből)!bocs most erre volt csak időm!bocsi

2010. márc. 25. 14:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. :)

Holnap délután megpróbálom, remélem sikerül. :)

2010. márc. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!