Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » XBOX 360-at, ha meg veszem...

XBOX 360-at, ha meg veszem újonnan a média marktból pl, megtudom flasheltetni/chippelni (ami kell a tört játékokhoz)?

Figyelt kérdés
Vagy vegyek kicsivel olcsóban használtat,180 euróért,ami már kivan,menyire bírjk az ilyen gépek még? mit ajánlatok?
2015. dec. 30. 23:25
 1/3 anonim ***** válasza:
miután megvetted megis chippelheted de akkor ugrott a garancia.
2015. dec. 31. 00:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Használtan veszed, megy rá egy szakszerű helyen egy RGH és viszi a törtet. A flash nem jó, mert ott csak lemezről lehet futtatni a játékokat, tehát ki kell írni, stb. RGH esetén viszont a belső vinyóra mennek a játékok. Csak simán letöltöd a számítógépen, összekötöd a XBOX360-al és átrakod a játékot. Arra figyelj, hogy ne ilyen 4 gigás merevlemez legyen benne, hanem minimum 250-es vagy 320-as, a legjobb az 500-as. És használtan, bolti ár alatt keresgélj.

[link]

Például én rákerestem, kidobta ezt a boltot, itt megcsinálják neked. Én is most akarok egyet venni.

2015. dec. 31. 16:33
 3/3 anonim ***** válasza:
És a garancia tényleg ugrik, ez igaz.
2015. dec. 31. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!