Van egy problémám. A laptopomon ami asus x552we és nem tudom hogy elfut rajta a gta san andreas? Vagy az operációsrendszer 32 bites a 64 helyett amugy win 8.1.
Miért? Én is Win 8.1-en játszom vele, 64 bitesen, de szerintem itt nem számítanak most a bitek.
DirectX legyen fent, és ha ennek ellenére indításkor beleköt, akkor azt is végezd el, amit kér. Nekem kiírta, hogy fel kell tennem a Direct Play-t, amit automatikusan fel is tett. Illetve nincs egér Win 8 alatt, le kell tölteni egy .dll filet, amit a játék főkönyvtárába kell tenni és slussz.
Most akkor mi a kérdés? Mert te nyitottál egy témát, hogy elfut-e a gépeden a San Andreas. Aztán azt írod, hogy nem jó a Windows, és nem működik jól a videokártyád.
Akkor most mi van? Mi az, hogy nem jó a Windows? Meg mi ez a videokártya dolog? Meg ki beszél a vinyóról, miközben az operációs rendszerről volt szó? :D
Miért ne lenne jó a 32 bites Win? A San Andreas anno XP-re lett írva, ne felejtsük el, hogy 2005-ben még Vista sem volt. Örüljünk annak, hogy XP-n kívül minden eddigi operációs rendszeren elfut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!