Szerintetek Windows 8 vagy Windows 10 a jobb?
#5 Én ezeket szeretem benne, ami nincs a 7ben:
dx12 (nyilván még kevésbé), virtual desktop, grid layout, gyorsabb (kicsit még a 8.1-nél is), jobban megtalálja a szükséges drivereket (még nem hibázott ilyen téren).
Viszont a windows defender kiírtása eléggé fárasztó volt, szereti újraéleszteni magát. Több új funkciót én sem használok, de jövőre való tekintettel a dx12 és az, hogy gyorsabb valamivel az OS már önmagában elég indok nekem, kompatibilitási problémával még nem találkoztam.
:) Nem bántottál meg, de semmit nem írtál, ami érdemi változást hozna. Képernyőfelvételre eddig is ott volt a captivate, ezután is elég, képernyőképnek eddig is elég volt a printscr. dx12 még nincs is, de ha lesz semmit nem ad hozzá, ahogy a 11 sem. Az áruház egy kamu, a virtual desktopot meg eddig is lehetett, akinek kellett, meg nem is egy nagy vaszisztdas, grid layouttal egyetemben csak demókon néz ki jól, mindennapokban semmire sem jó, Alt-tab és kész, egyszerre egy programot használsz, mindegy hogy hányféleképpen tudsz váltani közöttük. Időjárás meg színválasztás.. :D Mondom hasznosakat! :)
Drivert meg ezután is hardver gyártójától kell tölteni, nem gányolt-tákolt májkroszoftot.
Én sem akarok megbántani senkit, de várnék már egy tényleg hasznos funkciót, ami nem csak marketingmarhaság, ami miatt van értelme lecserélni.
A kérdésre a válasz továbbra is Win8.1
-Grid: Én használom a grid layoutot, nem tudom neked mi a gondod vele, nyilván Te nem olyan munkát végzel, ahol már kevés a 3 monitor.
-Driver: A gyártó drivereit használja magától, nem tákoltat.
-V. desktop: Még nem találtam olyan külső progit ami nem akadt volna össze képmegosztó - távvezérlő - rögzítő programokkal.
-DirectX: a világ fejlődik, ez is. Nem fognak a kedvedért mindent a lassú és elavult dx9re vagy a szörnyszülött 10re kiadni.
Elég nonsense dolgokat mondasz, ugyan én is szerettem a 8.1-et, de szerintem borzasztó nagy baki az egész felülete - nem csak a metro része - nálam pont ezt a javulást hozta meg a 10es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!