Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a proci kihajtja ezt a...

Ez a proci kihajtja ezt a videókártyát?

Figyelt kérdés
Egy I5 2400-as CPU egy Geforce GTX750TI-t. És egy 4Gb-ost vidikarit ki tudna hajtani? Pl.: egy gtx960

2015. dec. 27. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy "kihajtja"? Ha arra gondolsz, hogy működnek- e együtt, akkor igen, működnek. És 4Gb- os videókártyával is működik.
2015. dec. 27. 22:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Kihajtás= Engedi hogy a vidikari a maximum teljesítménnyel menjen.Ha egy proci gyenge akkor pl.: Nem 50FPS-el megy el egy

adott játék hanem mondjuk csak 30-al. Ezért hiába van erős vidikarid ha a proci gyenge. Ibkább úgy kérdezem hogy: Nem túl erős a VGA a CPU- hoz képest?

2015. dec. 28. 00:16
 3/5 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok

Na utánanéztem ennek a dolognak. Elnézést kérek, nem kellett volna úgy írnom, hogy nem tudom pontosan.

Több oldalon is megnéztem, és a vélemények eltérőek. A Gtx 750Ti- t bőven kihajtja, ez egyértelmű. Viszont a Gtx 960- at nem 100%. A legtöbben azt írták, hogy bőven menni fog vele, de olyanok kommentjét is olvastam, akik kételkedtek az i5 teljesítményében. Azonban szerintem ki fogja hajtani. Lehet, hogy régi, de régen egy nagyon erős i5 volt, és úgy tűnik, most is nagyszerűen helytáll: [link]

Ezeken az oldalakon nézelődtem:

[link]

[link]

A szó egyébként anglul "bottleneck", nagyon furcsa volt számomra ;)

2015. dec. 28. 15:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2016. jan. 2. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindkét kártyát könnyedén kihajtja. 970- igy kihajtja.
2016. jan. 17. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!