Valaki elégedett a windovs 10 -el?
Figyelt kérdés
Én abszolút nem. Az üzletben a windovs 7 ajánlották de a fiamat rábeszélték egy 10-re.Ő meg nélkülem megvette. ja a gépem ASUS X554LD ha újra akarnám telepíteni egy 7-el a 10 -est el lehetne adni? / a telepítő cd-t 30 ezerert vettem új legális./2015. dec. 27. 18:49
2/10 anonim válasza:
Én is, annyira nem sok különbség van közte, és a 7 között, kicsit modernizálva lett.
3/10 anonim válasza:
Én is elégedett vagyok. Már a megjelenése óta használom gond nélkül.
A 10-et meg ha OEM-es ( az árából ítélve valószínűleg az ) nem tudod eladni.
Ha egyszer aktiválva lett egy gépen, onnantól kezdve csak azon fog működni.
4/10 anonim válasza:
A Béla. Tegnap átjött és itt áradozott róla.
5/10 Molyolo válasza:
Minden rendben csak a böngészője nem ér semmit sem még.
Családnak raktam össze gépet 7-es volt eddig de 10-est raktam rá. Furcsa nekik mert szokni kell mint XP után a 7-est.
6/10 A kérdező kommentje:
Az egészben az az érdekes hogy egy szervizben már előre rátelepítették a windovs 7 csak várni kellett volna a megrendelt eredeti telepítő cd-re. Mivel csak nem akart megérkezni a szervizbe a cd így a fiam elment vásárolni egyet de nem windovs 7 vett / azt már csak a kódjával aktiválni kellett volna / az üzletben rábeszélték ezt a 10-t -A rátelepített 7-t le installálta róla és a 10 tette fel. Lehet szoknom kell ? valószínű mert az előző Asusom már 10 éves volt . a válaszokat köszönöm.:)
2015. dec. 27. 19:47
7/10 tabaki válasza:
Engem nemigen érint, de a családban van egy tízes, és teljesen jól bevált. Mivel csak hébe-korba kerül a kezem alá, én őszintén szólva nem látok különbséget a heteshez képest. Azt itt a Gyakorin mindenesetre megfigyeltem, hogy az első pánikrohamok után egyre kevesebb lett a tízest becsmérlő-, és szaporodik a méltató hozzászólás, úgyhogy a helyedben nem kapkodnám el a dolgot. Ahhoz képest, hogy még jóformán meg sem melegedett a gépeken, ez elég szép teljesítmény, továbbá egyértelműen ez a jövő, az ígéretek szerint folyamatosan fejlődik a végtelenségig, és a rendszert igazán jól kiaknázó szoftverek még meg sem jelentek.
8/10 anonim válasza:
Szerintem az itt a probléma, hogy nagyon hozzászoktunk az előző rendszerekhez, és semmit sem találunk, hogy ezen hol van. Csak szokni kell, mint bármilyen új hasonló eszközt. Ha valaki vesz egy új telefont, akkor egy-két nap, amíg hozzászokik. Na ez van itt is. Amúgy nagyon stabil a rendszer, szerintem az eddigi legjobb Windows.
9/10 A kérdező kommentje:
így igaz , de valami galiba van, mert amikor megnyitok egy linket akkor menet közben előugrik valami egészen más oldal ..húúú nagyon nem szeretem. Nem vagyok maradi de ez nekem valahogy nem a szívem csücske. Az előző Xp sokkal érthetőbb volt. Pl nem tudok letölteni játékot / android / aztán meg bevallom nem annyira vagyok nagy "computerista".Hát igen ..szoknom kell.. vagy ezt leinstalláltatom és az új gépemre feltetetem a régi XP.-t :)
2016. jan. 1. 22:43
10/10 A kérdező kommentje:
Szoval ha nezek valamit es mondjuk egy hozzatartozo cikket akarok elolvasni amikor raklikkelek mas oldal ugrik be csak ugy magatol.. ez a geo hibaja vagy a windovs hibaja??? Amugy most van belole elegem...
2016. jan. 2. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!