Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet jar fájl-t...

Hogyan lehet jar fájl-t megnyitni számítógépen?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
A benne lévő fájlokat akarod megnézni? Akkor winrar. Vagy futtatni akarod? Akkor valami telefon emulátor.
2010. márc. 24. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit szeretnél? Megnyitni-belenézni, vagy futtatni?

Futtatni a mobilra írt java progit nem nagyon fogod, ill. nem érdemes. Maga a fájl amúgy sima ZIP-el tömörített állomány. Nevezd át a kiterjesztését .zip-re és onnantól a sima Windows-os Intézőben is bele tudsz menni.

2010. márc. 24. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:

A jar fájl egyáltalán nem biztos, hogy mobilos alkalmazás, sőt...

Ahhoz, hogy futtatni tudd java virtuális gép kell. Általában a legtöbb embernek szokott ilyen lenni a gépén, ha neked nincs, akkor töltsd le és telepítsd fel. Ha mégis mobilos alkalmazás akkor emulátor is kell hozzá, gugli segítségével találhatsz azt is.

2010. márc. 24. 16:19
 4/4 anonim válasza:

Ma kaptam egy olyan e-mailt aminek a mellékletének a neve Docx- el kezdődött

benne volt nagy betűkkel a PDF, de valójában jar kiterjesztésű file volt.

Nagy lendülettel rákattintottam, mert azt hittem PDF-el van dolgom, de a Thunderbird levelező program rákérdezett, hogy menteni szeretném-e a futtatható programot.

Erre a kérdésre felébredtem és a mégsem gombra kattintottam.

Biztosra veszem, hogy egy kártékony programot kaptam, mert annyira megtévesztő a neve.

Bizonytalan vagyok, hogy ennyitől már lefuthatott-e a benne rejlő program?

Azaz aktiválhattam-e egy vírust?

Vagy csak akkor futott volna le, ha a mentés gombot választottam volna?

2017. aug. 22. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!