Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Could not create directx9...

Tomriszko2 kérdése:

Could not create directx9 device megoldás?

Figyelt kérdés

A problémám a következő stereoscopic player el filmet néztünk 3D be pc-projektor minden rendbe másnap amikor akartam újra filmezni ez a hibaüzenet jelent meg amikor teljes képernyőre akartam rakni kb már 10 szer újra raktam a progit dxdiagban minden rendben neten meg nem találtam semmi érdemlegest sztem a napokban lecserélem a Win 10 et Win 7 re mert nekem nem nagyon jön be hátha az megoldja de ha van valakinek ötlete szívesen várom köszi

AZ ERŐ LEGYEN VELETEK

#player #Stereoscopik
2015. dec. 26. 19:28
 1/1 Gabe9000 válasza:

Együtt érzek veled, mert nekem ugyanez a probléma. Nekam újraindításnál működik egy programon, de másodszorra nem. De hogy mi a francért, azt nem tudom. Esetleg megpróbálhatod a következő(ke)t:

-Alaplap chipset hardverének frissítése

-AMD vagy ATI videokártyák esetén legfrissebb Catalyst-et telepíteni.

Meg tudod mondani, hogy milyen videokártyád van?

2016. febr. 12. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!