Miért fagy le állandóan a gépem?
Ezer oka lehet, én legelőször is vírusra gyanakodnék, lehet, hogy már a telepítéskor felment valamivel.
Át kell nézetni legalább 2 jobb víruskergetővel, a NOD32 és az Avast jó és ingyenes.
Hali!
Ezt én úgy nevezem, hogy "Bill Gates Bosszúja"!
Én ilyenkor ha más lehetőség nincs, akkor elmentem a fontos adataimat, leformázom a merevlemezt (amin a Windows van) és az egészet újra telepítem. Nem árt ha a telepítés után az első program amit feltelepítesz, az valamilyen folyamatosan (de NET-ezéskor mindenképpen)
működő kémprogram írtó szoftver!
Remélem segítettem!
Üdv!
BSOD (Blue Screen of Death, kékhalál) ezer dolog miatt lehet. Formázd le a merevlemezed. Keress egy másik windows telepítő cdt, mert lehet azzal van probléma. Windows telepítés után driverekből letölteni a legújabbakat. Ez valószínűleg megoldja.
Ha nem akkor nagyobb a baj, mert a gyanú a hardveredre terelődik.
Lehetséges hogy hardver-inkompatibilitás az oka, lehetséges hogy valamelyik hardvered hibás, de erre csak azután gondolj hogy feltelepítetted a legújabb drivereket és directxet, satöbbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!