Hát igazából mindkettőre, de inkább filmeket néznék rajta, photoshoppolnék (no de semmi komolyra nem kell itt gondolni). Azért nem ártana, ha sims 4 meg hasonlók elfutnának rajta :)
De úgy átlagban megéri az árát, nem?
Első vagyok. Szerintem jó vétel, ha ezt nézted ki magadnak. Nekem X555LB van, ugyanezzel a VGA-val. Mondjuk az enyémben 8GB RAM van, illetve i7 5500U proci. Ha játszanál is, én még lehet kérnék bele +4GB memóriát, ~8000 Ft. Én kértem még 1 év pixelhiba garanciát is. Regisztrálva van a gépem az Asus Bizalom programban.
Ha ennyi a keret rá, akkor a köv. javaslatom tárgytalan, viszont ha van még mélysége a pénztárcádnak, akkor kisebb ráfizetéssel van jobb ennél, 8GB RAM-mal, erősebb procival, akár még erősebb VGA-val is.
Például:
Ebben van egy erős i5-ös proci, 8GB RAM, és NVIDIA GTX 950M VGA, ami jobb, mint a 940M. Persze radikális különbségre nem szabad számítani, de mindenképp erősebb gép annál, mint amit kinéztél magadnak.
De alapvetően semmi baja annak, amit kinéztél magadnak, néha-néha játszani vele (kompromisszumokkal), meg általános dolgokat csinálni teljesen elég.
Én szoktam játszani az enyémen, Assassin's Creed Syndicate, ami egy vadi új játék, low beállítások mellett nem akad. Assassin's Creed Black Flag és Rogue közepes-max beállítások mellett nem akad. War Thunder maximum beállítások mellett nem akad. Szóval nem rossz VGA az a 940M, ha tudsz kompromisszumokat kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!