Fogok találni olcsón Tabletet?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy tabletet és arra gyűjtök pénzt,viszont a keret nem valami sok rá.....kb:10000Ft gondoltam,már láttam annyiért.A válaszokat előre is köszönöm :)2015. dec. 24. 21:27
1/8 anonim válasza:
10k ért egy rakás szart fog venni nem tabletet
2/8 A kérdező kommentje:
és esetleg ez árnak a közelében??
2015. dec. 24. 21:36
3/8 anonim válasza:
Hát, ha durván 50 ezerre még azt tudod mondani, a közelében van, akkor annyiért már lehet korrekt darabokat kapni. Ami alatta van, az már a megvásárlásakor elektronikai hulladék.
4/8 anonim válasza:
Talán az eBay-en vagy a Tinydeal-on találsz, de valamivel ott is többe kerül.
5/8 A kérdező kommentje:
értem,és köszi a válaszokat! :D
2015. dec. 24. 21:47
6/8 anonim válasza:
Lehet már 10-20 ezerért is kapni, de azt felejtsd el, hogy azért ütőképes teljesítményt kapsz.
7/8 anonim válasza:
20-25 környékén már egész szalonképes táblagépeket lehet kapni.
8/8 anonim válasza:
Én most vettem nem rég egy wayteq tabletet 23 ezer forintért és szerintem teljesen rendben van, jól működik. Bár én nem akartam egy hű de nagyon okost, mert én úgy sem fogom olyan sokat használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!