Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » The Witcher Enhanced Edition...

The Witcher Enhanced Edition steam-es bug?

Figyelt kérdés
Annál a küldetésnél, amikor Mikul megbíz minket, hogy öljük meg a ghoulokat a kriptában van egy eszméletlen nagy bug. Konkrétan a falba van belebugolva az egyik szörny és nem tudom megölni, újratöltés, előző mentés betöltése nem segít. Ezen kívül vannak egyébb problémák is amit egy eredeti Steam-es játktól nám várnék (menüből eltűnik az egér, ok nélküli játék leállás). Valami tipp esetleg?

2015. dec. 24. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk a játékot nem a Steam, de mégcsak nem is a Valve készítette, csak árulják.
2015. dec. 24. 21:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy a játék eredeti.
2015. dec. 24. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
2007-es a játék meglehet hogy nem arra az os-re készítették amin játszol ez okozhat elég sok bugot
2015. dec. 24. 21:33
 4/7 A kérdező kommentje:
De ezért lennének a patchek... Egyszer már törten végigvittem, minden eget rengető bug nélkül.
2015. dec. 24. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Patcheket nem gyártanak örök időkig egy játékhoz.
2015. dec. 24. 21:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Na mindegy. Csak nem kicsit idegesítő, hogy eddig minden melléküldetést megcsináltam, és mindent ki loot-oltam. Erre jön egy ilyen röhejes bug.
2015. dec. 24. 21:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Megoldódott! Csak, hogy akinek hasonló problémája van, leljen megoldásra. Addig szobroztam és minden irányból próbáltam megközelíteni, hogy végül is kiugrott a falból.
2015. dec. 24. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!