Miért nem tudok felvenni hangot a mikrofonommal?
Figyelt kérdés
windows 7es a gépem.
Mindent beállítottam mint máskor de amikor rányomok hogy felvétel akkor csak azt írja ki hogy "nem található mikrofon bemenet". Azt vettem észre ,hogy azután csinálja mindig ezt ,miután elindítottam az audacity nevű programot.(amikor elkezdeném benne a hangot felvenni akkor ki írja ezt , és ezután már hiába lépek ki és próbálok mással hangot rögzíteni mindig csak ezt írja ki, az újraindítás se segít.
2015. dec. 24. 14:46
1/1 anonim válasza:
Audacityben ahol a felvétel gomb van. Alatta keres olyat, hogy Realtek HD Aufio output ilyesmiket ott próbáld beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!