Mire figyeljek laptop vásárlásnál?
Figyelt kérdés
Szeretnek venni magamnak egy MacBook-ot. Utána néztem az interneten a fajtáknak, de hogy őszinte legyek nekem a sok szám meg adat kínai. Arra lennék kiváncsi, hogy mire figyeljek? Mikor jo egy laptop? Milyen legyen a processzor meg ezek?
Lehet gagyi a kérdés de fontos, ugyanis lehet hogy jovo nyáron külföldre megyek előreláthatóan 2 évre es szükségem van/lesz egy laptopra.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. 17/L
2015. dec. 21. 21:48
1/3 |Orfeusz| válasza:
Mivel csak egy gyártón belül nézegetsz (aminek ráadásul nincs is sok típusa) döntsön az ár. Gondolom nem a pici MacBook kell, ezek után azt vedd amennyit nem sajnálsz rászánni. Olcsón nem fogsz belőle kijönni sehogy se.
2/3 anonim válasza:
Macbooknál kb tök mindegy, hogy melyiket veszed, de az ilyen alap dolgokra amúgysem kell erős gép. Szóval fele ennyiért is vehetsz gépet más márkából, vagy használt Macet.
Én csak azt vennék.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 22. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!