Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Képet szeretnék előhívni nagy...

Képet szeretnék előhívni nagy méretben honnan tudom hogy nem lesz homályos?

Figyelt kérdés

Van egy képem méretei 2000x1341 szélesség 2000 képpont magasság 1341 képpont a vízszintes és a függőleges felbontás is 96 dpi a bitmélység 24 .

Ezt a képet szeretném előhívatni minél nagyobb poszterméretű képpé. Valaki aki ért ehez elmondaná mekkora maximális méretben hívhatom elő hogy ne legyen homályos? Több oldalon is utánaolvastam de nem nagyon jutottam előrébb. :(

2015. dec. 21. 11:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez így elvileg 53cm*36cm méretre elég. Minimális interpolációval szerintem lehet picit felfelé tolni, de kérdés, hogy az eredeti kép mennyire éles illetve, hogy milyen távolságból fogod nézni. Sajnos csak azzal tudod eldönteni ha kipróbálod.
2015. dec. 21. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!