Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A fülhallgatot sötétben az...

A fülhallgatot sötétben az USB helyere dugtam be és hat egyből kikapcsolt a gépem es azóta se kép se hang pedig egy elég modern cucc. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy szét kéne szedni akku ki aztan bekapcsoló gomb lenyomni, töltő be, akku vissza aztan bekapcsolni újra és működni fog, de még van rá garancia, szóval nem akarom szét szedni csak ha ez a módszer elég tuti. :)

Valaki segitsen aki ért hozzá, hogy mit csináljak vele?

2015. dec. 21. 00:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Rendben, de néztem bemutató videót és fél perc alatt könnyen kivehető az aksi, az a baj a szervízzel, hogy sokáig tart :)
2015. dec. 21. 12:51
 12/14 anonim ***** válasza:
yep, konnyen kiveheto, de ha valamelyik csavarra tettek megbontas ellen valami matricat, vagy akarmit, kesobb magyarazkodhatsz, hogy csak az aksit vetted ki, nem atforasaztottad, vagy valami. De ha egyertelmuen anelkul tudod szetszedni, hogy semmi nyoma, akkor ok :)
2015. dec. 21. 13:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Egesz életemben szerencsejátékos voltam :D
2015. dec. 21. 13:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok segítséget úgy tűnik sikerült újraéleszteni de ezt most lekopogom :D
2015. dec. 21. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!