Mi lehet a windows 8 baja?
Figyelt kérdés
Win 8-am van.Ma teljesen meghülyült. Egyre lassabb lett, majd annyira már, h kb 5 prc, mire valami bejön. Ha bejön, mert állandóan megfrissíti( vagy ahoz hasonló) az asztalt meg a kezdőlapot. Nagy nehezen, kb tíz próbálkozásra elindítottam csökkentett módban. Ott folyton ez a hibaüzenet jött:0xc0000185 I/O. (Explorer.exe hibát ír ki) Mi lehet a baja? A torrent szórakozik mostanság, állandóan azt írja, hogy egy új verzió már fut. És vele együtt bejön eg my pc backup valami is. Nem tudom törölni, a torrentet se hagyja, azt írja, h nem vagyok rendszergazda. Pedig úgy jelentkezek be. Újra is rakom, ha kell, de vajon máshogy helyre tudom állítani?2015. dec. 20. 22:23
1/1 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákèrt, telóról pötyögtem
2015. dec. 20. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!