Régi horgászos játékra valaki emlékszik?
Volt még nagyon régen 2000 előtti játék. Szerintem olyan 6-8 évesen játszhattam vele az első számítógépemen egy nagyon régi felül nézetes pixeles horgász játékkal. Ekkor voltam én 6-8 éves. :) Elmondom mire emlékszem, hátha valakinek beugrik a játék neve.
Felül nézetből lehetett irányítani a csónakot a tavon ahol voltál. A csónak egy szimpla fekete pixeles háromszögből nézett ki és jobb oldalt volt a halradar és a kistérkép. Mikor a csónaknézetben voltál akkor a képernyő alján egy pixeles csónak orra látszódott és egy rúd belőle ami volt a bot. Ez is felülnézetből. Előtted a víz és különböző halak. Csak pergetni lehetett a játékban, ezért azt hittem valami régi Rapala játék lehet. Rajzoltam paint-be egy képet ami a csónakos nézetből megmaradtak mint emlékeim. Be is linkelem ide, hátha ad egy kis támpontot. A képen ahogy emlékszem is a halat nem láttad pontosan csak így kb a méretét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!