Miért kapok kék halált állandóan?
Figyelt kérdés
???
Már elegem van, kidobom az egészet a kukába, ha nem lesz megoldás. Egyfolytába kék halált kap... [link]
2015. dec. 19. 15:12
2/12 A kérdező kommentje:
Csak nem rég vettem jó összegért....nem akarom kidobni...
2015. dec. 19. 15:29
3/12 anonim válasza:
de.. azt mondtad..
am nem túl specifikus hibád van sajna, uh lehet hardver, driver, és sajna szinte bármi. Egy tiszta telepítéssel kezdeném, friss driverekkel, ha nem javul meg, akkor pedig egyesével tesztelni a hardverelemeket.
5/12 A kérdező kommentje:
Memóriát leteszteltem a memtest nevű programmal, semmi hibát nem talált. Tehát nem a memoria. Én a rendszerre gyanakszom, mert néha elég furcsán viselkedik. Pl. ma is volt, hogy az tálcán rögzitett programokra hiába kattintottam rá, nem érzékelte...meg ilyenek. Ujra kellene elsősorba raknom, de nincs telepítő cd-m. MSDN oprendszerről hallottam, amit állitolag lelehet tölteni a netről, de honnan?
2015. dec. 19. 18:53
6/12 anonim válasza:
Linux is ingyenes, pl. Ubuntu.
7/12 anonim válasza:
A géped lehet hibás, alighanem valamelyik hardver. Lehet hálókártya, vagy videokártya is. Ha ez asztali gép, nem nehéz kideríteni és javítani, laptopnál nehezebb. Én a BIOS elemnél kezdeném, az mikor volt cserélve?
9/12 A kérdező kommentje:
Hát a memória nem hibás szerintem, mert a memtest-tel hosszan teszteltem. Én elsősorban újratelepíteném, de nincs telepítőlemezem. Valaki nem tudna nekem privátban linkelni mmsdn oprendszert? Meg jó lenne tudni azt is, hogy hogyan kell , mert még nem csináltam, de ha valaki röviden elmondja, megtudnám csinálni
2015. dec. 20. 15:47
10/12 A kérdező kommentje:
Meg nem ok nélkül gyanakszom a rendszerre. Szokott elég furcsa dolgokat csinálni. Pl. ma is mikor rányomtam a bal also sarokban a windows gombra, ott ahol lehet keresni abba a szövegdobozba nem lehetett írni, meg pl. a tálca van amikor a fele eltűnik, meg van, amikor nem érzékeli, ha rákkattintok pár dologra a tálcán (pl. rögzitett programok). Ezért is akarom ujratelepiteni, mert ezek sztem nem hardver hibák..
2015. dec. 20. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!