Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sony Xperia Z1 vízűllóság...

Sony Xperia Z1 vízűllóság próbálta valaki? tapasztalat?

Figyelt kérdés
Most veszek használtan egy sony xperia z1-es telefont szép állapotban kártyafüggetlenül fóliás + tok és megkérdeztem az eladót hogy vízálló-e és azt felelte hogy ezt csak mondják de valószinüleg igen mert szép állapotban van kb 1 éve használja garanciális.Merjek vele viz alatti videókat felvenni vagy fotózni?AZ nagy aj hogy ő nyitogatta a töltő fülét és nem dokkolóval töltötte?Rengeteget hallottam valakinek tökéletesen mükdödik valakinek meg beázott.Én nagyon szeretnék vele strandon vízalattai felvételt.Számít hogy nem dokkolóval töltötte vagy az nem számít? Attól hogy nyitogatod ugyanugy vizálló marad?Belevihetem vízbe vagy lehet valahol megnézetni hogy vízálló-e még?

#Xperia #Sony #VízállóságTapasztalatok
2015. dec. 19. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Minimálisan vízálló. Leginkább arra jó, hogy ha beleesik valami tóba/folyóba/wc-be, akkor ha kikapod, nem lesz baja, de az, hogy egyesek konkrétan alámerülnek, hogy búvárkodásra használják, az már extrém használat, illetve a gyártó se különösebben fog vele foglalkozni garanciáztatás során. Használt, régi telefon, az illesztések már nem olyan patentek, én biztos nem merném egy lavór vízbe se berakni.
2015. dec. 19. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Biztos nem vinném strandra. És a másik, a Z1 elméletben ütésálló is, mégis 1-2 földre huppanás után már az illeszkedéseknél mintha apró rések keletkeztek volna rajta, tehát már nem passzol össze.

Másrészről az okostelefonok vízállósága (a legtöbbé) addig terjed, hogy ha kicsi víz éri a felületét, nem lesz baja.

2015. dec. 19. 13:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Osztálytársamnak Z1 compatja van és rendesen 1 éve használja strandon stb akkor semmi képpen ne rakja vízbe ? :(
2015. dec. 19. 13:26
 4/6 A kérdező kommentje:
rakjam *
2015. dec. 19. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbb ha megnézed a Z1 besorolását. Ahogy karóráknál, telefonoknál is megvannak szabványok szerint a vízállósági jelölések.

Ellenőrizd, hogy a Z1-re melyik érvényes.

2015. dec. 19. 14:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Valakinek tapasztalat még? Van aki régóta használja már vízbe?
2015. dec. 19. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!