Mi a véleményetek a computer imperium-ról? Mert onnan karok rendelni eggy ilyen gépet
Szar a tápegység, gyorsan tönkre fog menni. Gondolom ezt a hosszú garanciával próbálják kompenzálni, de egy kis segítség a döntéshez:
"A Garancia Plusz szolgáltatás csak akkor hatályosul, ha a vásárló a plusz garanciális időszak alatt kizárólag az Imperium Kft.-nél szervizelteti és tartja karban a terméket. A Garancia Plusz szolgáltatás továbbá csak akkor hatályosul, ha a Vásárló a kötelező szerviz-intervallumokat maradéktalanul betartja és a szervizek díját hiánytalanul megfizeti az Imperium Kft. felé. Új termékek esetén a vásárlástól számított évente min. egy alkalommal kell az Imperium Kft. szakszervizébe a terméket karbantartás céljából eljuttatni, használt termékek esetén félévente egy alkalommal. A karbantartás és a szervizbe juttatás költségét az Ügyfél állja."
Szóval az a 175 ezer Ft lesz 225 ezer Ft is, mert annyiba kerül, hogy 5 évig átporolják a géped.
Előre összerakott gépet soha nem veszünk.
02:58 Most raktam össze pcx-en ezt a konfigot, mivel a tápot nem ismerjük ezért azt én sem raktam bele, táp nélkül egy mondhatni jó winchesterrel (mert azt se tüntették fel az imperiumosok) összeszereléssel 180,832 Ft-ra jött ki, és táp még nincs benne mint mondtam...
Csak viszonyításként, hogy mennyit is ér a konfig...
Na most a kedves kérdező mivel nem mozog a témában otthonosan ezért neki véleményem szerint megéri ez a gép, mert a céljainak (gondolom játékra) megfelel, és nincs vele gondja....
Másrészt mindenki olyan gépet vesz amilyet akar, nem értettem sose miért kell lehúzni az imperiumot, ez most olyan mint az Intel és AMD örökös harca? Van aki ezen a párton van aki azon a párton áll? A jó tapasztalattal rendelkezők dicsérik, a rossz tapasztalattal rendelkezők nem?
Kérdező, akárhogy is döntesz, mindenképp intézd el a gép papírjait, a gari legyen rendben, és ennyi....
A gpu-tól ne várj csodákat, kompromisszumokkal ugyan de a mai címeket szépen kell, hogy vigye!
#6 az sokkal rosszabb ha tobbre josz ki
azt jelenti hulladekot adnak el a vevonek
szoval csak biztasd
sajnos se ugy nem eri meg ha dragabb ez egyertelmu
de ugysem ha olcsobb ez is egyertelmu
biztatni senkit nem kell hamiskartyas boltok hasznalatara
epp eleg vevojuk lesz igyis mindeg
akik onnan vasarolnak megerdemlik
A bolt oldalán azt találtam, hogy - elvileg - a következő tápegységgel szerelik: Approx 500W.
Én nem értek hozzá, de talán más, majd segíteni tud neked ezzel a táppal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!