Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Írnátok pár tudnivalót az...

Írnátok pár tudnivalót az iPhoneról?

Figyelt kérdés
Pár dolgot akarok kérdezni az iPhonenal kapcsolatban. Először is az, hogy hogyan kell játékokat, alkalmazásokat, zenéket stb.tenni? Azután hogy ingyen akarom tenni rá ezeket. És még egyebeket ha van még valami amit tudni kell róla.A válaszokat előre is köszönöm.
2015. dec. 16. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Tudnivalók:Nagyon drága(kinek mi,én nem költök 200K-t telefonra),stabil és jól optimalizált IOS ami zárt(nekem mondjuk ez hátrány),jó anyaghasználat és összeszerelés.Alkalmazásokat az Apple Store-ból lehet majd rárakni.
2015. dec. 16. 18:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. dec. 16. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Iphone-t csak azok a prolik vesznek, akik menőzni akarnak vele, hogy hülyék az okostelefonokhoz.
2015. dec. 16. 20:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Aha. Köszi. Még azt akarom kérdezni hogy hol tudom megnézni hogy ios os a rendszere?
2015. dec. 16. 20:45
 5/6 anonim válasza:
Ne dőlj be az irigy android huszárnak:DD neki nem telik rá azért mindenki h*lye csak ő az okos:DD alkalmazásokat app store-ból tudsz leszedni ott is van rengeteg ingyenes,zenét pedig ha ingyen akarsz,akkor rá dugod a pc re amire már letöltötted az itunes nevű alkalmazást,és azon keresztül tudsz a telefonra másolni bármilyen mp3-at mp4-et,videókat stb..
2015. dec. 19. 10:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, sokat segített!
2015. dec. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!