Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom a Sony kamerám...

Miért nem tudom a Sony kamerámat összehozni a Sony külső HDD-vel? Sőt a Sony laptopommal sem!

Figyelt kérdés

Van egy Sony DCR-DVD106E digitális kamerám - nem mai darab -, amit évek óta nem használtam és most be szeretném iktatni éjjeli kamerának valaminek a figyelésére.

Vettem most egy USB-2.0 - OTG kábelt, aminek egyik vége typ mini (ami a kamerába való) a másik vége pedig egy USB anya. Ily módon össze akartam illeszteni a külső HDD-mel, aminek USB-3.0-ja van, azonban semmi reakció nem történt, a merevlemez nem is világított és hangot sem adott ki.

Van egy szintén Sony dslr fényképezőm, azzal is kipróbáltam a kábelt, de arra sem reagált a külső hdd.

Azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet a baj? esetleg a kábel rossz? A működőképességét sajnos nem tudom letesztelni, mert nem találtam itthon apa-apa USB-t.

Amikor a laptopomba dugom be egy másik kábellel a kamerát, akkor csak azt írja ki hogy Connecting..... és hogy ne húzzam ki, ne kapcsoljam ki.

Köszönöm!

2015. dec. 16. 15:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!