Más is úgy látja, hogy a Windows 10 egy sokkal instabilabb rendszer mint a 8.1 volt?
nem.
Az elso nap telepitettem, semmi bajom vele. Neked valami egyedi hibad van.
7 éves laptopon próbáltam ki a Windows 10-et, és... már a driverek telepítésével meggyűlt a bajom... megjegyzem olyan drivereket akartam használni, amit a Vista, 7, 8.1 tökéletesen futtatott. Egyrészt VGA esetében, amivel fél napot szenvedtem, hogy végre találjak egy olyan verziót, amit ha feltelepítek, akkor fel is ismeri a kártyát. Na hát megörültem hogy találtam egy ilyet, de végül a Catalyst Control Center nem volt hajlandó működni vele, ezt az összetevőt törölnöm kellett. Sebaj, gondoltam továbbmegyek. Kezdtem a hangkártyát, elment negyedéig, elém dob egy csíkozott kék képernyőt, és kilövi a gépet. Másodszorra felment. Aztán a Wi-Fi, amit abszolút nem tudtam volna használni vele, mert egyik sem tetszett neki. Pedig ugyanezek a 8.1-ig minden rendszerrel hibátlanul mentek.
Bár volt pár másik oka is, amiért töröltem a 10-et, kevés használat után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!