Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Meghalt a...

Mit csináljak? Meghalt a gépem! Többi lent

Figyelt kérdés

Ubuntu talán 14.valami van a gépen. véletlen megnyomtam a ctrl alt f2-t elsötétedett erre bepánikoltam és össze vissza nyomogattam hogy kilépjen. Valahogy újraindult és azóta nem lehet bejelentkezni. Mindig visszadob a bejelentkezéshez.

Mit csináljak?

Segítsetek légyszi!

2015. dec. 15. 16:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

akkor nem tudom. mikor megjelent a fekete képernyo nyomoggattam a ctrl alt delete et meg az esc billentyut

meg beirtam hogy exit meg ilyenek

2015. dec. 15. 17:18
 12/24 anonim ***** válasza:
azt érdeme megnézned, hogy bejelentkezésnél mi az alapértelmezett környezet/felület ahova belépsz
2015. dec. 15. 17:20
 13/24 A kérdező kommentje:

hát előtte... már 3 oraja probalom telepiteni a skype ot meg ahhoz kell valami wine

es torrentet akartam telepiteni meg ilyenek

2015. dec. 15. 17:20
 14/24 A kérdező kommentje:
hogy ertve alapertelmezett felulet? o.O ezt nem ertem sry
2015. dec. 15. 17:21
 15/24 anonim ***** válasza:
Ez nem Windows,akkor a probléma oka már megvan.:D
2015. dec. 15. 17:21
 16/24 A kérdező kommentje:
azt tudom. én is rühellem. de engem special a problema megoldasa erdekelne
2015. dec. 15. 17:25
 17/24 anonim ***** válasza:

nos.. a skype natívan van linuxra, igaz, nem olyan csilli-villi mint a windowsos verzió, cserébe viszont gyors és stabil. (micsoda áldozat..)

torrentre nem tudom mit használsz, de mazochizmus utorrentet wine-ra erőszakolni. piszkosul leterheli majd a gépet így szerintem és feleslegesen. vannak remek és gyors alternatívák: transmission vagy ami szinte egy az egybe úgy néz ki mint a utorrent az a deluge. gyors, stabil és támogatják a torrentoldalak.

2015. dec. 15. 17:26
 18/24 A kérdező kommentje:

transmission! az van csak nem jutott eszembe a neve. mindegy azt se tudom hasznalni az egy masik kerdes lesz

de most lenyegtelen mert be se tudok lepni

a skype meg sehogy se sikerul

2015. dec. 15. 17:27
 19/24 A kérdező kommentje:
amugy ebbol amit bead ha megnyomom a ctrl alt f2-t abbol hogy lehet kilepni?
2015. dec. 15. 17:30
 20/24 anonim ***** válasza:

Konkrétan sima ubuntut nem használok, de Ctrl+Alt+F(szám) gombokkal tudsz.

Próbáld F6-F7-F8-F9 környékén... egyik vissza fog dobni az X-re (grafikus felület)

Ezek egyébként konzolok, ha megnézed a tty1-2-3 stb..-vel vannak jelölve.

2015. dec. 15. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!