Mit csináljak? Meghalt a gépem! Többi lent
Ubuntu talán 14.valami van a gépen. véletlen megnyomtam a ctrl alt f2-t elsötétedett erre bepánikoltam és össze vissza nyomogattam hogy kilépjen. Valahogy újraindult és azóta nem lehet bejelentkezni. Mindig visszadob a bejelentkezéshez.
Mit csináljak?
Segítsetek légyszi!
akkor nem tudom. mikor megjelent a fekete képernyo nyomoggattam a ctrl alt delete et meg az esc billentyut
meg beirtam hogy exit meg ilyenek
hát előtte... már 3 oraja probalom telepiteni a skype ot meg ahhoz kell valami wine
es torrentet akartam telepiteni meg ilyenek
nos.. a skype natívan van linuxra, igaz, nem olyan csilli-villi mint a windowsos verzió, cserébe viszont gyors és stabil. (micsoda áldozat..)
torrentre nem tudom mit használsz, de mazochizmus utorrentet wine-ra erőszakolni. piszkosul leterheli majd a gépet így szerintem és feleslegesen. vannak remek és gyors alternatívák: transmission vagy ami szinte egy az egybe úgy néz ki mint a utorrent az a deluge. gyors, stabil és támogatják a torrentoldalak.
transmission! az van csak nem jutott eszembe a neve. mindegy azt se tudom hasznalni az egy masik kerdes lesz
de most lenyegtelen mert be se tudok lepni
a skype meg sehogy se sikerul
Konkrétan sima ubuntut nem használok, de Ctrl+Alt+F(szám) gombokkal tudsz.
Próbáld F6-F7-F8-F9 környékén... egyik vissza fog dobni az X-re (grafikus felület)
Ezek egyébként konzolok, ha megnézed a tty1-2-3 stb..-vel vannak jelölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!