Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot vegyek...

Milyen ajándékot vegyek osztálytársamnak?

Figyelt kérdés

Van ez a karácsonyi húzás dolog a suliban (de hogy minek...)

Egy 18 éves fiút húztam, én is 18 vagyok és szintén fiú.

Fogalmam sincs milyen ajándékot vegyek neki, annyit tudok róla, hogy kicsit "kocka", nem vészesen csak kicsit. Néha WOW-ozik meg hasonlók.

Mégis milyen ajándékot lehetne venni neki, ami nem ciki? Jó nyilván édességet is veszek, de valami tárgyi dolog is kellene.

1500-2000 Ft a megbeszélt keret, de ha eltér ettől az árkategóriától az se baj.

2015. dec. 14. 20:28
 1/5 anonim válasza:
Egy monitor tisztítót :D az a baj egy "gamer" egéralátét is ott kezdőik h 4 ezer.. de nem is kell ahhoz mérten venned, hogy ő pl kocka, -18 évesen milyen suli az ahol ajándékozás van? :P
2015. dec. 14. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondanám azt, hogy töltsd fel a játékidejét, csak gondolom elég érdekesen festene, ha egy számlát adnál át neki. Esetleg egy jó minőségű egérpad vagy pendrive, de ennyi idős korban én egy csomag kábelkötegelőnek is örültem volna. :D
2015. dec. 14. 20:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Sima gimnázium. 30 emberből 4-5 felszólal, hogy "tancinéni, mikor húzzuk a neveket??" Így minden évben van ajándékozás. Pedig az osztály nagy részének csak púp a hátán ez a dolog.

Egéralátétre én is gondoltam, csak hát nem tudom még.. jöhetnek az ötletek, aztán majd eldöntöm mi lesz.

2015. dec. 14. 20:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként Kecskeméten lakom, szóval itt tudok valami cuccot venni neki. Rendelés szerintem már kizárva, hacsak nem hozza ki a futár péntekre :D
2015. dec. 14. 20:46
 5/5 Lajos54 ***** válasza:

Nem kell izgulni, ez már közel 50 évvel ezelőtt is divat volt... Csak akkor még a mainál is nehezebb volt kitalálni, hogy mi legyen :)

Amúgy a monitortisztító nem is rossz ötlet. De lehet például egy (megfelelő árú) pendrive, néhány helyen lehet jópofa, figurásakat is kapni, bár azért azok egy picit drágábbak 1500-2000 Ft-nál.

De lehet akár egy "fütyülős kulcstartó" is, az is jópofa, és hasznos is. Ilyesmire gondolok: [link]

A lényeg, hogy ilyenkor célszerű valami olyat választani, ami belefér a keretbe, esetleg egy kicsit vicces, de mindenképpen valamilyen szinten használható, hasznos, de esetleg a megajándékozottnak eszébe sem jutna, hogy ilyet is vehet.

2015. dec. 14. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!