Hogyan szerezzek feliratkozókat YouTube -on?
Beismerem 10 éves vagyok.
Indítottam egy YouTube csatornát Minecraft ozásra.
Ugye 4. osztályban már zajlanak a feliratkozó háborúk,
Nem akarok a videóimban beszélni , mert ciki lenne leülni kamerával és mikrofonnal a géphez , vagy az Xbox One -om hoz úgy hogy anyám közben beszél, vagy alszik.
Nem is mernék megszólalni, félénk vagyok, ezért szerintetek hogy szerezzek feliratkozókat , hogy ne nevessenek ki?
( Légyszíves csak értelmes választ írjatok! )
#10 Lehet van egy ízlésficamos korosztály akinek a giccstől áll fel, de nem érdemes erre építeni, mert majd kinövik. Ha szélesebb a célközönség akkor nem ez lesz az elsődleges szempont....
Persze az effekteknek is megvan a maga helye, hiszen (vegyünk alapul egy nagy filmet, pl: Bosszúállók, ami egy CGI orgia) tehát nem arról van szó, hogy ez rossz, hanem rosszul használják. A játékvideók esetében semmi pluszt nem tesz hozzá a sok giccs a videó értékéhez.
Sajnos így nem fogsz...
Ahhoz, hogy play buttont kapjál, 100 000 feliratkozódnak kell lenni, amit ilyen személyiséggel és minecrafttal nem igazán fogsz szerezni :( Osztálytársam alig beszél a videóiban, 3mm es a facecam és szar minőségűek a videói és van úgy 60 subja, úgyhogy egy 100 feliratkozóra van esélyed. Nekem jelen pillanatban 20. Szívesen feliratkozok rád, ha te is rám. Ha csak ez boldogít... privi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!