Lenovo laptopot érdemes venni?
Kinéztem egyet, és lehet ma megveszem.
Igazság szerint ez az egyetlen márka, ami elég jó árban kínál nagyobb teljesítményű hardvereket, de hallottam olyat is, hogy a Lenovo gyenge minőségű...
én elvből nem vennék lenovot, én gamer vagyok, programozó, játékfejlesztéssel is foglalkozom hobbi szinten, szóval asus és acer, esetleg dell amiben gondolkodom...
ismerősömnek jó volt az I3-as lenovoja, tudott vele játszani...de én akkor sem vennék...
22F
Nos milyen lenovo-ra gondoltál, aki azt mondta hogy a lenovo szar, annak üzenem hogy ők készítik a legjobb laptop-kat és notebook-kat.
Nekem eddig csak acer és asus volt és hogy őszinte legyek mindegyik egy kalapszar csak jobbra nem telet, természetesen mit vár az ember 130.000Ft-ból.
A lényeg hogy kifejezetten jó gépet nem kapsz ennyiből, max használtan. A lenovo-ból a Thinkpad-ok amik nagyon jók, természetesen az újabbak. Persze ezek 200-300-tól kezdődnek. A Dell ár/érték arányát tekintve nem a legjobb választás, ha már olcsón akarsz valamit akkor inkább acer, de jól néz körül honnan veszed, nagy az árkülönbség bolt és bolt között.
Egyébként sok helyen azt olvastam, hogy a Lenovo a legjobb ár/érték arányban.
És linkelt laptop sehol nem olcsóbb, mindenhol körbe néztem.
Win8 nélkül 30 ezer forinttal kevesebb, szóval maga a gép 150 forint, de nekem szükségem van eredeti windowsra.
felejtsd el. kapásból itt van pl ez a laptop: [link]
Az asus k szériás laptopjai nagyon jók. a vga-ja dupla hütést kapott. A vga durván ráver a lenovoéra, a proci meg egy icipicit jobb a lenovoénál ráadásul újabb is. Ráadásul olcsóbb is az asus.
Nem olcsóbb Lenovonál.
Amit linkeltem az csak 150 ezer forint, plusz 30 ezer a win 8.1, így jött ki a 180 ezer.
Ez a gép pedig 177 ezer, plusz 30 ezer a win 8.1 az már összesen 207 ezer.
Annyi pénzem sajnos nincs, 180 ezernél többet nem akarok, és nem is tudok rászánni.
Semmilyen eredeti windowsom nincsen, így upgradelni sem tudok, mindenképpen akarok egy normális eredeti op rendszert venni.
Így nem kerülhetem el sehogy, azt a 30 ezer plusz költséget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!