Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha egy gép nincs bekapcsolva...

Ha egy gép nincs bekapcsolva fél éven keresztül (laptop), annak lehet baja?

Figyelt kérdés
2015. dec. 9. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Az akkumulátornak lehet.
2015. dec. 9. 17:20
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#1 +1

akkut kulon kell tarolni ha hoszuidon at tarolod laptopot

ez le van irva (ha adnak valamit hozza)

akkut altalaban ilyenkor az a jo ha kb. felig toltod fel, de mindenesetre ne lemerulve tarold

az akkuk tobbsege akar hasznalat nelkul is megadhassa magat 1even tul...

szoval nem annyira erdemes kihasznalatlanul hagyni, persze nem jelemzo, de csodalkoznod nem kell rajta

a laptopnak semmi baja nem lehet ha normalis korulmenyek kozt tarolod (ezt is leirjak)

se forro se hideg helysegben, se nem magas paratartalmuban...

es lehetoleg ne elektomagnesesmezobe rakd :P

2015. dec. 9. 17:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) azért kérdeztem,mert a laptopom konkrétan 5 hónapon át javította egy szerelő....soha többet nem viszem hozzá,hosszú sztori. a lényeg,hogy eddig nem volt bekapcsolva,és lemerülve került el tőlem. Elég furcsán akadozott és zúgott a gép 1-2 órán keresztül sokszor fél percekre lefagyott most,hogy visszakaptam. De most már semmi baja :) én arra gondoltam,hogy amiatt,mert szegény nem volt bekapcsolva ilyen sokáig és nehéz volt felébredni :D
2015. dec. 9. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:

#3 Nehéz volt felébredni :D Ebben a topikban ez volt az egyik legmegmosolyogtatóbb komment, ugye tudod? :D

Nem, nincs azzal semmmi baj. Az akksi biztos károsodott, bár annak örülhetsz, hogy viszontláthatod a géped.

2015. dec. 10. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!