Segítségsürgős kérdése:
Nézném a one piecet, erre bejön az a probléma hogy a felirat el van csúszva, vagy pedig túl lassú és nem akkor van amikor kéne hogy legyen, vlc playerrel nézem hogy tudnám beállítani mikor legyen pontos?
Figyelt kérdés
Vlc,anime2015. dec. 8. 23:16
1/5 anonim válasza:
indavideo.hu-n meg tod nezni. Vagy ha tudsz angolul akkor ugye ra is kereshetsz a google-n.
2/5 anonim válasza:
kmplayeren be tudod állítani a feliratot. őú gombokkal tudod csúsztatni.
3/5 anonim válasza:
Nézd meg a gyors billentyű kombinációkat a VLC ben. Van ott is erre gomb, mivel lehet felirat csúsztatást eszközölni.
4/5 anonim válasza:
Szóval én ilyenkor így szinkronizálom:
-megnyitom VLC-vel a videót
-társítom a feliratot
-megnézem, hogy hány másodpercnél jár, amikor az első felirat kellene, hogy legyen
-megnyitom jegyzetfüzet-(notepad)-tel a feliratot és megnézem, hogy ott hány másodpercnél kezdődik a felirat
-a nagyobb számból kivonom a kisebbet és megvan a csúszás mértéke
-ha a felirat késve jön, akkor a G-gombbal tudom előrehozni (fent írja, hogy mennyit toltam); egy gombütés (minusz)-0.05 másodperc (azt hiszem ennyi)
-illetve ha hamarabb jön, akkor a H-gommbal lehet késleltetni
(más lejátszókkal is lehet mozgatni a feliratot, csak meg kell keresni a gyorsbillentyűknél, hogy mi a KÓD )
Remélem, segítettem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. dec. 9. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!