Hol itt a trükk? gondoltatolvasós játék
Figyelt kérdés
találam egy """gondolatolvasós"""" játékot, és tényleg mindig az a kártya maradt, amelyiket kiválasztottam... Megnéznétek? szerintetek mi a trükk? íme a link:
2010. márc. 22. 17:48
1/6 anonim válasza:
Az összes kártyát lecseréli..egyszerű..
2/6 anonim válasza:
Tényleg lecseréli mindet.
Ezt a trükköt még én is meg tudnám csinálni.
3/6 anonim válasza:
Hogy hol itt a trükk? Nagyon egyszerű:
Koncentrálsz egy lapra, a többit nem is figyeled. Kattintasz és továbbra is az az egy lap jár a fejedben amit kiszemeltél.
A következő leosztásnál csodálkozol, hogy nincs közte az a lap amit kiszemeltél. Vajon hogy lehet?
Elárulom :) A második leosztásban szereplő lapok mind különböznek attól, mint ami az első leosztásban volt
Ennyi :)
4/6 anonim válasza:
A trükk? Hogy egyik kártya sem volt azok közül a második körben, amik közül kiválasztottál egyet! :)
5/6 A kérdező kommentje:
úhhhhh basszus, most fogjam arra, hogy fáradt voltam? :D :D jáááájjjjj, ez gáz. köszi :))
2010. márc. 23. 02:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!