Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mely az a program, amely...

Mely az a program, amely automatikusan letölti a hivatkozásokon lévő fájlokat?

Figyelt kérdés

Kaptam egy CD-t, amin kb 1000-1200 pdf fájl van. Ezt egyesével körülményes manuálisan letölteni.

Van erre valamilyen program?

2015. dec. 7. 17:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Jó, hogy kérdezed, ezt nem írtam bele a kérdésbe. Beteszem a CD-t és a CD-ről egy nagyon egyszerű honlap nyílik meg Firefoxban. Ha a pdf-eket megnyitom, akkor egy 'üres honlapon' nyitja meg a fájlok listáját, amit szokásosan, jobb klikk, mentés másként módszerrel lehet letölteni.

Nyilván, ha feladatkezelőben nyílik meg, nem teszem fel ezt a kérdést, mert evidens, hogy kell átmásolni a gépre..

2015. dec. 8. 17:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Szóval akkor egy böngészőben látod a linkek listáját.

Ha bekapcsolod alul az állapotsávot, akkor látszik, hogy hová mutatnak a linkek. Mert lehet, hogy nem az internetre, hanem a CD-re, tehát már a CD-n ott vannak a pdf-ek, onnan kellene csak bemásolnod őket, nem kell letölteni. De ha mégis le kell tölteni, akkor régen a FlashGet letöltéskezelőben volt olyan lehetőség, hogy azonnal minden linket egyszerre lementsen egy honlapról. Mármint a fájlokat, amikre a linkek mutatnak. Nem tudom most valamelyikbe van-e ilyen lehetőség. Nyilván máshogy is meg lehet oldani, de ahhoz egy kicsit érteni kell hozzá.

Amúgy mennyi ilyen linked van? Mert ha mondjuk 16, akkor kézzel egyszerűbb.

2015. dec. 8. 19:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Sikerült az intézőben megnyitnom a CD tartalmát és így sikeresen áttudtam másolni mind a 2315 (!!!!!!!!!!!) a PDF fájlt :D
2015. dec. 8. 19:40
 14/15 tabaki ***** válasza:
Hát igen... Hasznos dolog tanácsot kérni a Gyakorin, de még hasznosabb meg is fogadni. :)
2015. dec. 8. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
A fájlkezelés rejtelmei.
2015. dec. 8. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!