Mely az a program, amely automatikusan letölti a hivatkozásokon lévő fájlokat?
Kaptam egy CD-t, amin kb 1000-1200 pdf fájl van. Ezt egyesével körülményes manuálisan letölteni.
Van erre valamilyen program?
Jó, hogy kérdezed, ezt nem írtam bele a kérdésbe. Beteszem a CD-t és a CD-ről egy nagyon egyszerű honlap nyílik meg Firefoxban. Ha a pdf-eket megnyitom, akkor egy 'üres honlapon' nyitja meg a fájlok listáját, amit szokásosan, jobb klikk, mentés másként módszerrel lehet letölteni.
Nyilván, ha feladatkezelőben nyílik meg, nem teszem fel ezt a kérdést, mert evidens, hogy kell átmásolni a gépre..
Szóval akkor egy böngészőben látod a linkek listáját.
Ha bekapcsolod alul az állapotsávot, akkor látszik, hogy hová mutatnak a linkek. Mert lehet, hogy nem az internetre, hanem a CD-re, tehát már a CD-n ott vannak a pdf-ek, onnan kellene csak bemásolnod őket, nem kell letölteni. De ha mégis le kell tölteni, akkor régen a FlashGet letöltéskezelőben volt olyan lehetőség, hogy azonnal minden linket egyszerre lementsen egy honlapról. Mármint a fájlokat, amikre a linkek mutatnak. Nem tudom most valamelyikbe van-e ilyen lehetőség. Nyilván máshogy is meg lehet oldani, de ahhoz egy kicsit érteni kell hozzá.
Amúgy mennyi ilyen linked van? Mert ha mondjuk 16, akkor kézzel egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!