Windows Boot Manager. Windows failed to start. Mi az isten ez a hibakód és hogyan tudnám megoldani? Hetek óta ezzel szenvedek. Kép lent.
Windows XP volt rajta, a telepítő CD-je nem volt meg a gépnek, mert nem én csináltam korábban. Leformáztattam a vinyót, gondoltam sérült rajta a Windows, de így sem jó. Próbáltam DVD-vel, CD-vel, pendrive-val, egyik sem működik. A laptopomon működik a boot-olás rendesen, szóval jól lett kiírva. Ötlet??
Na, haladunk. Végre felfogta, hogy nincs operációs rendszer a vinyón..
"An operating system wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating system....."
Kipróbáltam ezt, egy fórumon találtam:
"Helló
Sikerült megoldanom a boot problémát, egy kis buherálással ugyan, de működik!
A Win7 telepítőt rámásoltam az USB-re a win7 usb dvd tool-al, majd letöltöttem a win 8.1 Prewiew. Ingyen le lehet tölteni a Windows oldaláról, legalább is jelenleg még. Igaz magyarul nem, de ebből csak a boot mappa kell abban van egy ilyen BCD nevű fájl.
Másold át a windows 7 teleítőjére a Win 8.1 prewiew telepítőről boot mappáját/mindent/, és el fog indulni a Win7 telepítő, legalább is nekem elindult így!"
Nem működik..kiszedtem a ramokat, de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!