Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Shutterstock-on mik az első...

FunnyFace kérdése:

Shutterstock-on mik az első lépések regisztrálás után?

Figyelt kérdés

Elkezdtem fotózgatni és szerintem nem olyan rosszak a fotóim és gondoltam eladásra kínálok párat, tudom itt nem annyira veszik az amatőr fotókat, de egy próbát megér, meg nem is ez a kérdés tárgya. Szóval beregisztráltam a Shutterstock-ra, de nem tudom, hogy hogyan azonosítsam be magam, mert tudom, hogy valamilyen iratról el kell küldeni valamilyen fotót, de hogy hol és hogyan, meg utána hogyan kezdhetek el fotók feltölteni azt nem tudom.

Szóval ha tudnátok segíteni annak örülnék. Amúgy részletesebben a regisztrálás utáni lépések érdekelnének a feltöltésig.

Előre is köszi.

2015. dec. 7. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Elso kerdes: jo helyen regisztraltal?

Nehany ugynoksegnel kulon kell vevonek es eladonak regisztralni, ss-nel a submit.shutterstock.com-on.

Mar reg regisztraltam, de ugy emlekszem, teljesen egyertelmuen jott, hogy mikor mit hol kell csinalni.

2015. dec. 7. 18:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Én is regisztráltam feltöltőnek a submit.shutterstock.com-on, de utána csak az van, hogy jelöljem vissza az email-t, majd miután visszajelöltem a submit.shutterstock.com-on újra azt hozza be, hogy verify email, pedig én már megerősítettem.

Erre ötlet?

Előre is köszi.

2015. dec. 7. 21:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Már meg van.

Ha bárkinek ez lenne a gondja akkor regisztráljon be feltöltőnek (pl. itt: submit.shutterstock.com), majd amit email-ben kapott üzenet ott van egy nagy "verify" gomb és arra kattintva irányít a következő lépésekhez.

Remélem valakinek segített. ;)

2016. jan. 17. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!