Azt akarom kérdezni hogy az baj hogy ha iphone-ból zószaaranyt akarok vanni mert az egy ujj szin. Hogy nem röhögnek ki? (fiú vagyok és mem homoszexuális)
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 18:16
2/5 tabaki válasza:
Mondhatsz, amit akarsz, elgondolkodtató, hogy a „homoszexuális” szót kifogástalanul leírod, pedig még az egyik leggyakoribb és legrövidebb magyar szóba is beletörik a bicskád. De te tudod... Szerintem: Ha létezik ez az izé színű iPhone, akkor azt el fogják neked adni, azért tartják. Az meg legyen már nagyon mindegy, hogy aztán röhögve mutogatnak-e utánad. Még egy ilyen piszlicsáré kis ügyben sem vállalod a saját, független véleményed? Ne legyél már csupaszcsiga.
3/5 tabaki válasza:
Én a helyedben egyébként rózsaarannyal is beérném, az a híradások szerint annyira népszerű lett, hogy boldog-boldogtalan veszi. A kutya sem fog rajta fennakadni, ha te is.
4/5 Lajos54 válasza:
ÁÁÁ! itt a megfejtés!
Azon törtem a fejemet, mi a bánat lehet az a zószaarany..
:)
5/5 fersk válasza:
Az én UJJam is kb. rózsaszínű, és ahogy nézegetem, olyan kis aranyos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!