Ilyen helyzetben hogyan tudom újratelepíteni a gépem?
Itt már sokszor leírtuk-leírták: soha nem a létező, élő rendszer alól kell ÚJRAtelepíteni!
ha nincs már a HDD-n semmi, ami kellene, be kell állítani a BIOS-ban, hogy optikai meghajtóról induljon a gép. Berakod a telepítőlemezt a meghajtóba, és újraindítod a gépet. amikor jön a lehetőség, hogy lemezről indítás, nyomsz egy gombot (amelyik jólesik), és elindul a telepítő.
Törlöd a C meghajtót teljesen (új partíció, stb.), majd egy tiszta telepítést hajtasz végre. Most azért nem részletezem, mert tele van ilyenekkel az internet, de még itt, a Gyakorikérdések oldalon is számtalanszor le volt írva. Nem akarnám százegyedszer is leírni, ha nem vagy képben, keress már egy kicsit utána...
"Ha nincs a HDD-n semmi"
de pont ez a baj hogy a C partíciót nem tudom leformázni
Nem olvastad el figyelmesen, amit írtam!
Mégegyszer, röviden, kicsit átfogalmazva:
A futó operációs rendszer nem fogja soha saját maga alól kitörölni önmagát! Tehát elindított Windows-zal azt a meghajtót, amin van az oprendszer (jelen esetben ez a C), soha nem lehet formázni!
Ha már garantáltan nem kell semmi a C meghajtóról, a gépet a telepítő lemezről indítsd. Ezután, magával a telepítővel lehet a C-t formázni, majd utána telepíteni az új oprendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!