Win10-en miért nem működik rendesen a touchpad?
Figyelt kérdés
Nemrég letöltöttem a win10-et. Először nem működött a duplaujjas görgetés, azóta jött egy frissítés és most meg fordítva működik: ha lefelé szeretnék görgetni felfelé megy, ha felfelé lefelé megy. Létezik valami beállítás amivel meg lehet oldani hogy rendesen működjön?2015. dec. 6. 13:33
1/2 Szirty válasza:
Mivel nem vetted a fáradtságot hogy közöld milyen gyártmányú a géped, nem lehet tudni hol kell ezt beállítani, mivel a gyártók saját beállító panelei teljesen eltérőek lehetnek.
De leírom egy Dell-nél hogy megy ez:
Vezérlőpuilt / Egér / Dell Touchpad fül: "Kattintson a Dell touchpad beállításának módosításához" <-- Ide katt.
A megjelenő "Dell mutatóeszközök" panelen a "Kézmozdulatok" szekcióban van egy: "Görgetés irányának megfordítása" jelölőnégyzet.
Nos ezzel lehet fordítani az irányon.
Sok siket!
2/2 anonim válasza:
Hali,
Lenovo G580 ra most tettem én is Win10-et és a a pad mükszig de a scroll nem pedig nagyon hasznos volt eddíg és nem válnék meg tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!