Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi ennek a háznak a neve?...

Mi ennek a háznak a neve? (kép lent)

Figyelt kérdés

Vettünk egy házat, "Gamer Ház" néven, de elfelejtettük megkérdezni a nevét. Csináltam róla 2 képet.

Köszi előre

[link]

[link]

2015. dec. 5. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

ez kb annyira "gamer" mint a tescos valtozat...

valoszinu noname marka.

2015. dec. 5. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszadó, neked mióta Tescos márka a BitFenix?

BitFenix Shadow a gépházad neve.

2015. dec. 5. 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Bitfenix marka, de pontos tipust nem tudom, es nem szamit rossznak.. Elso nem tudom mirol beszelsz, tudod nem csak nzxt, in win meg corsair hazak leteznek..
2015. dec. 5. 22:41
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

nem erdekelnek a markak, az utolso dolog amire penzt dobnek ki, az egy gephaz lenne, foleg gamer (marketing) kiadasban.

az 500 forintos Deluxom is tudja amit kell, ugyanugy hutve vannak az alkatreszek, max nem olyan szep.

2015. dec. 5. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Andrysh ebből látszik mennyire értesz a gépházakhoz.

A gépház egy PC egyik legfontosabb tartozéka. Ertem ezalatt: Szar gépház = halott PC

Ezzel azt akarom elmondani, hogy nem lehet összehasonlítani egy "500 forintos" gépházat mondjuk egy Zalman Z3 Plus-al mert mindenben, de főleg abba, hogy bele merem pakolni a hardvereimet a anélkül, hogy azon aggódnék, hogy melyik pillanatban fog kigyulladni a gépház. Figyelmetekbe ajánlom ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=8OmkmluAYAQ. Látszik, hogy a gépház nagyban befolyásolja az összes hardver hőmérsékletét. Minél több ventilátor van elhelyezve a gépházban annál jobb a légmozgás és annál hidegebbek a hardverek. Na most egy "500 forintos" gépházba csoda ha be lehet szerelni egy 5 cm-es ventilátort ami igen csak nem fog jó légáramlást biztosítani a házban. Ezzel szemben ha egy olyan gépház vásárlása mellett döntünk mint az fent említett Zalman Z3 Plus akkor nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a mi gépházunkban jó légáramlás biztosított ( A gépházban amúgy 5 db 12cm-es ventilátor beszerelése adott ) és ahogy ,ár az előbb kifejtettem ez elengedhetetlen.

Elnézést a Kérdezőtől, hogy a válasz nem a kérdésre vonatkozott!

2015. dec. 5. 23:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítségeteket, egyèbként utána néztem ennek a márkának, és az enyém elvileg egy Bitfenix Comrade:)
2015. dec. 6. 07:58
 7/10 anonim ***** válasza:

a hazam oldala le van veve, igy meg van sporolva az 5 ventilator, es megis van legaramlat.

jatak alatt, nyaron is max 58 °C, szoval szerintem a tuzveszely nem fenyeget.

tehat aruljatok el, miert gond hogy en beerem egy olcso megoldassal es nem egy agyondicsert Z3 vagy hasonlo hazat hasznalok?

2015. dec. 6. 10:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem baj hogy olyat használsz, csak ha nem értesz hozzá ne szólj le egy jó minőségű házat.
2015. dec. 6. 12:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Gépház... Nekem is van egy ratyi, nekem sikerült benne a légáramlatot beállítani úgy, hogy ne melegedjen szét minden.. De amúgy valóban az a jó, ha jobb gépháza van az embernek... És a képen lévő gépház mióta rossz?
2015. dec. 6. 19:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert pl. nekem valóban egy hihetlenül noname házam van, de aki pl. tuningol, annak kell a minőségi gépház a szellőzés miatt. Mert a hűtés nem csak annyi, hogy van egy hűtőborda+ventilátor, és akkor az majd az hű de le fogja hűteni a dolgokat. andryshnak annyiban igaza van, hogy gagyi gépházból kreatív moddolással jókat lehet csinálni.
2015. dec. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!