Hogyan tudnák egy olyan kis videót csinálni, amely egy képpel kezdődne, majd távolodna elfele és egyre több kép látszana míg végül annyira eltávolodik, hogy egy szív alak lesz a képekből?
Figyelt kérdés
Barátnőm születésnapjára szeretnék egy ilyet csinálni. Ha még lehetne, akkor azt is szeretném pluszba, hogy a szívben, vagy valahol máshol legyen egy 20-as szám is. Ja és zenét is szeretnék alá rakni.
Nagyon megköszönném a segítséget. :)
2015. dec. 4. 19:37
1/8 tabaki válasza:
Gondolom, úgy, hogy előre megcsinálod nagyban az egészet, és folyamatosan kicsinyíted addig, míg a képméretbe bele nem fér. A módszerrel az a baj, hogy nem tudom, hogyan lehet ezt a videószerkesztőkben megcsinálni. Remélem, lesz, aki használ ilyeneket, és tud tanácsot adni. Én Blenderrel oldanám meg, de azt nem igazán ajánlanám előzetes ismeretek nélkül.
2/8 A kérdező kommentje:
Most már eljutottam odáig, hogy a kép meg van, már csak valami könnyű megoldás kellene egy videoszerkesztőben, amivel annyit csinálnák, hogy ránagyítok, aztán folyamatosan távolodna.
2015. dec. 4. 19:49
3/8 A kérdező kommentje:
Ja, és remélem nem megy a minőség rovására a túlzott nagyítás...:)
2015. dec. 4. 19:49
4/8 tabaki válasza:
Ezért kell nagyban megcsinálni az alapképet. Én ehhez az egyszerű kis próbához is 10240X5760 pixel méretű kollázst használtam:
5/8 A kérdező kommentje:
A kép már jó, elég nagy a felbontása, 12000x8400. Megpróbálom megcsinálni Photoshop-pal. :)
2015. dec. 4. 21:45
6/8 tabaki válasza:
Az a gyanúm, hogy menni fog... ;)
7/8 A kérdező kommentje:
Nem sikerült, mert szar hozzá a gépem és mindig lefagy. Nem segítenél nekem, ha megkérhetlek? Írok levelet. :)
2015. dec. 4. 22:49
8/8 A kérdező kommentje:
Már megoldottam, de azért köszönöm! :)
2015. dec. 4. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!