Tudnátok olcsó laptop szervízt ajánlani? Ahol a törött kijelző cseréje kevesebb, mint 30 000 Ft?
Egy veszélyeztetett terhességből fakadóan munkanélküli kismama vagyok.
Eltört a Lenovo g585 laptopom kijelzője.
Nézegettem az interneten, de mindenhol kb. 30.000 Ft lenne a csere:(
Nem értek az alternatív megoldásokhoz, de engem érdekelne olyan megoldás is, hogy használt kijelzőt vennék (de hol lehet ilyet szerezni?).
Aki ért ehhez a dologhoz, szívesen várom az ötletét.
Köszi.
15-ert rendelhetsz ebayrol, de egy honap amig megjon es elofordulhat hogy rossz/nem jo a vezerlohoz. (Vezerlo is 15 korul megy)
Ezutan ripityara kell szedni a gepet, majd kicserelni es osszerakni. Hozzaertes nelkul 3-5 orara tippelek, de idonkent 2 emberes munka.
Úgy jössz ki a legolcsóbban, ha ebayről megrendeled a kijelzőt, és beszereled magad.
Maga a kijelző gyári értéke $75, szóval nem fogod olcsóbban megúszni. ( plusz az adóhivatal vámkezelést és áfát fog felszámítani, mert $20 vásárlási értéket bőven meghaladtad.)
Szóval ha annyira kell neked, akkor mindenképp szervizzel intézném, még mindig így a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!