Nem ismeri fel a számítógépem a szkennert! Mit csináljak?
Telepítsd a driverét/illesztrőprogramját.
Ha nincs hozzá telepítő cd, akkor keress rá a márkájára és sorozatszámára a neten és töltsd le onnan a drivert.
Hát akkor nem tudom.
Ezt látni kéne...
Én ilyen esetekben ezeket szoktam végigcsinálni:
Kihúz-bedug
Kikapcsol-bekapcsol.
Gép újraindít.
És ha minden jól van telepítve és ezek után sem műkszik, akkor pedig a hibaüzenetet beírom a google-ba, az kiad néhány PC fórumot, ahol még másik 30 embernek is ugyanez a problémája, és kb ott találok is rá megoldást.
Köszi, hogy ilyen segítőkész vagy de még most sincs semmit reagálás:S Hibakódot pedig nem ír ki...
De am a szkennerbe 3 dugó van nekem meg csak két zsínorom va az egyik a géphez a másik az áramkörhoz vagy még egy lyuk az pedig olyan mint az egéré lehet eltünk egy zsinór mert egy kisidőre eltettem a szekennert a szekrénybe mert nem használtam de már kerestem mindenhol és nem találtam mást:-(
Ami a géphez megy zsinór az milyen kábel? USB?
Ha 3 csatlakozó van a scanneren, de csak 2 kábeled van, akkor tuti ez a probléma.
Valószínű 2 kábel megy a gépbe.
Ezt az oldalt olvasgasd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!