Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sípolás a számítógép kikapcsol...

Sípolás a számítógép kikapcsolása után?

Figyelt kérdés

nemrégiben kaptam egy új monitort és azóta rendszeresen van képfrissítés ami annyit tesz egy olyan 2 másodpercre fekete képernyő és utána ki ír egy olyat hogy az nvidia windows kernel mode nem reagált és utána helyre áll.

Igen ám de ez játékoknál borzasztóan irritáló tud lenni olyan 3 órás használat után olyan 2-5 ször előfordul.

De ami ennél is rosszabb hogy a gép kikapcsolásánál sípol a gép 4 másodpercig ami nagyon meg tud engem rémíteni ilyenkor mi a teendő ? válaszotokat előre is köszönöm :D

#monitor #sípolás #kép megállás
2015. dec. 3. 20:37
 1/5 A kérdező kommentje:
vga csatlakozós a gép és már frissítettem a videokártya driverjét ami nvidia geforce gt 730 as
2015. dec. 3. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:
mármint a monitor vgás :D
2015. dec. 3. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld a drivert újratelepíteni úgy, hogy előtte DDU-val letakarítod, hogy ne legyenek maradványok. Elvileg elképzelhető, hogy valami kavarodik a régi monitor információival, de a kártya is meghibásodhatott, és csak szerencsétlen egybeesés, hogy pont most.
2015. dec. 3. 20:49
 4/5 A kérdező kommentje:
de gondolom egy egyszerű gép ujra rakás is megoldaná a problémát igaz ?
2015. dec. 3. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha az a hiba, akkor igen. Ha hardverhiba, akkor nem.
2015. dec. 3. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!