Mit tegyek ha nem tudok mappákat megnyitni?
Figyelt kérdés
Pár napja ha belelépek bármilyen mappába vagy sajátgépbe vagy letöltésekbe azonnal kidob. Megnyitja egy szemvillanásnyi ideig aztán kék háttér és kidob vissza az asztalra. Egyébként Windows 8-am van.2015. nov. 30. 17:08
1/3 anonim válasza:
WIN-8 csökkentett módban, mi a szitu?
(nem frissítettél mostanában szoftvert, vagy drivert?)
2/3 A kérdező kommentje:
csökkentettben nem próbáltam de ha úgy belépne az se sokat segítene ha simán meg nem lép. Semmit nem frissítettem. Egy képet töltöttem le google-böl és utánna meg akartam nyitni de már nem engedett a letöltések mappába se belépni.
2015. nov. 30. 17:42
3/3 anonim válasza:
de, csökkentett módban van olyan lehetőség is, hogy hibakeresés...
milyen víruskergető van telepítve?
csökkentett módban!!!
futtasd le a NAPRAKÉSZRE frissített MalwareBites'Antimalvare programot, a TELJES keresést bejelölve (Összes meghajtó!)
amit talál, töröld!
az ismert fájlkiterjesztések megjelenítése, be van jelölve??? (biztosan egy képfájl volt amire kattintottál, amit megnyitottál!!?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!